Klassieke levering

Laat uw mazout leveren door Henri Verdickt nv

Voor de verwarming van uw woning is mazout een intelligente keuze. Deze brandstof is niet duur, in grote hoeveelheden op te slaan en wordt bovendien aan huis geleverd door Henri Verdickt nv. Wij hebben het nodige gespecialiseerde materiaal ter beschikking voor de levering van mazout aan huis in Brussel en Vlaams-Brabant.

Heeft u mazout nodig voor uw woning of bedrijf? Wij zijn uw aanspreekpunt en uw flexibele en vliegensvlugge leverancier. De verwarming van uw woning kan uiteraard niet wachten. Daarom garanderen wij een snelle reactie op uw vraag en een correcte levering van uw brandstof.

Mazout is een veilige brandstof die bij normale temperaturen geen enkel gevaar oplevert voor uw gezondheid. Het is dan ook geen probleem om in uw tank grotere hoeveelheden brandstof op te slaan. Zo heeft u altijd een voorraad klaar en voorkomt u dat u onverwachts zonder mazout zit. Maak het uzelf dus gemakkelijk en laat in één klap uw mazout leveren voor het hele jaar.

Mazout leveren aan een scherpe prijs

Henri Verdickt nv bepaalt de prijs die u betaalt op basis van de prijsschommelingen op de brandstofmarkt. U betaalt dus gewoon de prijs die op dat moment op de markt gangbaar is. Speel in op deze schommelingen en laat uw jaarvoorraad mazout leveren wanneer de prijs zijn laagste punt heeft bereikt.
Zo bespaart u heel wat geld en heeft u een betrouwbare voorraad om de koude wintermaanden comfortabel door te komen.

Gratis offerte voor een mazout levering aan huis

Mazout bestellen bij Henri Verdickt nv is kinderspel. Neem contact met ons op wanneer u brandstof nodig heeft en wij helpen u zo snel mogelijk uit de nood. Het is uiteraard aan te raden om uw bestelling niet op het laatste moment te plaatsen.
U kunt ons faxen, bellen en e-mailen via de gegevens op deze site, ook op zaterdagvoormiddag.
Of bestel online: zo wordt het nog eenvoudiger om uw woning van de juiste brandstof te voorzien.

Automatische levering

Profiteer van onze automatische leveringsdienst voor mazout

Vermijd last-minute bestellingen en voorkom dat u plots zonder mazout komt te zitten op een kritiek moment: schakel daarvoor Henri Verdickt nv in! Wij bieden u de luxe van een automatische levering van uw mazout aan huis.
Zowel in Brussel als in Vlaams-Brabant kunt u een beroep doen op onze professionele service.
Een automatische levering biedt heel wat voordelen:
  • Uw leverancier komt automatisch uw tank opvullen
  • U hoeft zelf de voorraad niet in het oog te houden
  • U hoeft geen bestelprocedure te doorlopen: wij leveren op elk ogenblik, zelfs als u afwezig bent
  • Absolute voorrang van levering in alle omstandigheden
  • De beste prijs voor uw mazout
Voor de eerste automatische levering van mazout vragen wij u vriendelijk om uw betaling contant aan onze werknemer uit te betalen. Nadien kan dit ook via andere betalingsmogelijkheden.
U geniet bovendien van al deze voordelen zonder bijkomende kosten!

Onze werkwijze bij een automatische levering

Wij baseren ons op de statistieken van het Koninklijk Meteorologisch Instituut in Ukkel voor de berekening van het ideale moment om uw mazouttank bij te vullen.
Op onze automatische leveringsdienst zijn er enkele uitzonderingen:
  • De voorwaarden om van deze service gebruik te kunnen maken zijn de volgende: u moet beschikken over een permanent toegankelijke en gekeurde tank met een minimuminhoud van 2400 liter, uitgerust met een overvulbeveiliging. Voor tanks met een inhoud van minder dan 2400 liter kunt u altijd contact met ons opnemen voor een alternatieve oplossing.
  • Indien uw verbruik niet kan worden berekend volgens de weersomstandigheden, kunnen wij ons geijkte systeem voor automatische levering niet toepassen. We denken hierbij bijvoorbeeld aan weekendverblijven, kerken, dancings, woningen met verwarmde zwembaden, bakkerijen enzovoort. Aarzel ook in dit geval niet om contact met ons op te nemen.Henri Verdickt nv biedt tevens andere leveringsformules aan, zoals periodieke systemen.
Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan ons via telefoon of mail! U kunt ons steeds bereiken tijdens onze openingsuren.